سفره تو پهن کن، غذاش با
رستوران لک لک
رستوران لک لک افتخار دارد از سال ۱۳۴۶ همزمان با شروع فعالیت خود با نظارت کامل مدیریت و همراهی کادر مجرب در تهیه مواد اولیه و امور طبخ، همچنان کمیّت و کیفیت خاص خود را حفظ نماید.

برخی از عواملی که رستوران لک لک
را شایسته انتخاب شما عزیزان کرده است:
- استفاده از گوشت تازه در کشتارگاههای مورد تایید وزارت بهداشت در استان تهران
- استفاده از مرغ کشتار روز در بستهبندیهای مورد تایید وزارت بهداشت
- استفاده از میگو و ماهیهای تایید شده توسط اداره شیلات
- استفاده از سبزیجات، فرنگیجات و سیفیجات به صورت روزانه و ضدعفونی اصولی
- استفاده از برنج درجه یک ۱۰۰% ایرانی
- استفاده از روغنهای مایع با کیفیت
- طبخ سرخکردنیها فقط با روغن تازه
- حضور پرسنل در کلاسهای بهداشت محیط
- همکاری با لابراتوارهای تست مواد غذایی به صورت ماهیانه



تهیه غذای سازمانی و غذای مجالس
رستوران لک لک آمادگی خود را جهت کسب افتخار خدمت به شما عزیزان و عقد قرارداد با کلیه سازمان ها، شرکت های دولتی و خصوصی اعلام می دارد.
همچنین رستوران لک لک با سابقه ای درخشان در زمینه ارائه خدمات مجالس شامل تهیه غذا و سرو غذا در مجالس، گردهمایی و همایش ها، پذیرای سفارشات شما عزیزان در تعداد بالا بوده و تلاش می کند تا برگزاری مراسم به بهترین نحو انجام گیرد.
خاطره دل انگیز و طعم ماندگار این تجربه علت ماندگاری نام لک لک است.
امید است افتخار خدمت به مجموعه یا سازمان خود و میهمانان مراسم هایتان را به ما بسپارید، تا بتوانیم تاثیری کوچک در بهبود روند مراودات تجاری داخل کشور و کسب و کار مردم عزیز ایران داشته باشیم.

متنوع ترین منوی غذای تشریفاتی
بخش مهم و تاثیرگذار میزبانی از مهمانان در تمامی مراسم های تشریفاتی سرو غذا میباشد. کترینگ یارندی با استفاده از منوی غذایی تشریفاتی این امکان را به شما میدهد که بدون محدودیت و متناسب با سلیقه موردنظر عناوین غذایی را تدارک دیده و به صورت های مختلف سرو نمایید.
شما میتوانید از بخش منوی غذای تشریفاتی بهترین انتخاب را داشته و همچنین کارشناسان ما در جهت انتخاب درست و تشخیص میزان صحیح به شما مشاوره خواهند داد.

